10 Jan 2013

Suria Pagi dah tak ceria

Tiap-tiap pagi aku mesti akan dengar Suria Pagi kat Suria.fm time dalam kereta nak pergi office. Lamaaaaa dah sejak kat KL lagi. Start daripada zaman Halim, Zizie & Shira lagi. Bila transfer ke JB pun, husband akan bukak Suria Pagi untuk hiburan sepanjang perjalanan nak sampai ke office. Tapi start awal tahun hari tu, Suria Pagi punya DJ cuma tinggal Halim dan Shira. No Kenchana and Nabil anymore. Why Suria? Why? -____-"

Try jugaklah dengar sebab dah biasa dengar, kan? Tapi takleh gooooo. Tak ceria macam masa ada Kenchana dan Nabil. Rindu zaman Nabil dok menyakat Halim dulu. Kombinasi Halim dan Shira tak menjadilah pada aku. Sorry Shira I like you, tapiiiii... anda di Suria Pagi kurang menceriakan pagi saya.

Jadinya sekarang, kitorang tukar channel lain. Tengoklah kadang-kadang bukak Sinar, kadang-kadang Hot.fm. Era yang aku dah tak mahu layan langsung pun, terpaksa jugak layan sebab punyalah boring tak tahu nak dengar channel apa. 

Nak Kenchana & Nabil semula di Suria Pagi, please!

2 comments:

cikTari said...

Betullah. Rindu kelas Tamil cikgu Kamala kau (bak kata Fei Mo a.k.a Nabil). Sekarang pun dah tukar channel lain gak..

Suzie said...

akak suka dgn sinar esp bila ada khairil,SY n kak engku tp kalo tukar org pun mcm kureng jgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...