19 Feb 2013

Siapa pernah buat? Mengaku cepat!



Aku tak pernah buat yang nombor 1 tu je. Yang lain confirm pernah dan mostly buat masa kecik or zaman muda remaja. Eh choppp! Yang nombor 6 dan 9 tu masih buat sampai sekarang. HA HA HA HA HA

Korang macam mana?

4 comments:

~ As ~ said...

No2 aku selalu buat smpai skrang... hahaha

oshinz said...

no3, no8 pernah buat masa kecik.
no4 buat ngan partner sampai sekarang (kalau ada mood).
no5, no6 buat sampai sekarang.
no10 buat masa kat sekolah.

hehe. yang lain2 tak buat pun.

cc said...

As,
yang lain? jejeje tak nak mengaku lettew ;p


oshinz,
#5 i dah tak buat sbb susah nak jumpa pen kale2 mcm tu hehe. ehh sekarang pun kadang2 lumba dgn husband sape dapat tekan butang lift dulu haha

Fara Atiqah said...

pernah cakap dengan kipas sebab nak dengar suara robot! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...