20 May 2013

Hello from the office

*lap sawang*

My 3 months maternity leave ended today. Yes today. Supposedly aku cuti lagi hari ni, esok baru betul-betul naik. Aihhh. Dah sampai office tak kan nak balik pula. Teruskan sajalah. Lagipun hari ni naik, esok last kerja. Cuti. Kerja. Cuti. Macam office ni bapak aku yang punya :P

Aku apply cuti on Rabu dan Khamis sebab nak settle-kan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk kursus 6 bulan tu nanti. Medical check-up, setem hasil semua pun belum buat lagi. Ahad nanti dah nak kena lapor diri.

Bersawang lagilah nampaknya blog ini huahuahua...

Sekian sajalah update yang tak semenggah dari saya, tuan blog. Nak call babysitter rock untuk tanya khabar anakanda tercinta. Selamat hari Isnin untuk semua!

4 comments:

whiteapple said...

Good Luck on your DPA ^_^

Cik Puan Tqah said...

hohoho.. br naik keje kene g kursus?

cc said...

whitrapple,
mucho gracias senorita ;)


tqah,
ya, i choose not to pospone my training. biarlah cepat selesai apa yang patut. tp sedih nak tinggalkan si bambam itu :')

Qyla Aqilah said...

myhusband pernah dah sampai tempat kerja and patah balik..bahahah gud luck on ur training :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...