26 Dec 2013

Our first family trip. Cameron Highlands

Basi punya cerita. Trip ni sebelum pergi d.p.a lagi, sekarang baru nak update. Gasak :P

Aidenoshi baru 2 bulan kot masa kitorang 'angkut' dia naik g Cameron Highlands (CH) ni. Masa ni dia masih asyik nak menyusu, so banyak kali stop (berjalan) jugaklah sebab nak feed dia. Other than that, he was a very easy baby (he still is!).



:: Pics from iP5. Semua gambar. Kitorang tak bawak pun kamera lain ::

:: Rasa nak tarik rambut bila tengok gambar ni. Dpa course telah menggemukkan aku yang dah memang sedia gemuk. Lepas beranak hari tu baru nak feeling slim sket pffttt ::

:: Sungei Palas tea plantation. Breath taking! Subhanallah ::

:: Cold dessert in a cold weather at strawberry farm::

:: strawberries with whipping cream and choc sauce. Also at the strawberry farm ::

:: ya ampun bulat betul Aidenoshi masa ni. Takde leher ha ha. 
Kesian pakcik ni menggigil kesejukkan bila dimandikan ::

:: Rose Garden ::

Gigih dukung anak koala sampai puncak. Mengah tak ingat! Sedap si koala tu tidur dalam kantung, tak tahu emak dia macam nak pengsan menapak sebab parking jauh gila


Gila pemalas nak re-call balik mana tempat yang kitorang pergi. Gambar pun tak susun mengikut kronologi. Ada aku kesah? :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...