5 Jan 2014

First working Sunday

Jalan raya lengang sangat pagi tadi.
Boleh golek-golek atas jalan.

Mujur company tempat husband kerja ikut hari bekerja gomen, kalau tidak payah jugak nak atur jadual especially jadual hantar Aidenoshi ke babysitter.

Aku sukalah cuti on Friday.
Boleh masak best-best untuk husband before dia pergi solat Jumaat.
Tak pun, lepas solat Jumaat boleh lunch sama-sama.
Lepas tu boleh rehat, tak terkejar-kejar nak masuk office balik.

Tapi perenggan atas ni apply on next weekend la sebab weekend lepas aku tak masak pun.
Aku berangan je dulu.
Kah kah kah.
Jumaat lepas lunch kat luar :P

Sudah tamat waktu pekerjaan.
Mahu pulang dan menuju ke AEON.
Aterrr, kata Ahad?
Kannn?
Hew hew hew.

Ahad, aku kerja.
Kome buat apa?

2 comments:

S. Faezah said...

sy kerja juga..di tganu..btw, not bad kan cuti jmaat sabtu..sy suka sbb xkalut nak masuk opis lpas jmaat..cam kita lak yg g smyg jmaat kann..hehe

Suzie said...

mesti kekok mula2 kan?lama2 ok la tu nak tune je amek masa sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...