2 Jan 2014

Tahun baru 2014

Selamat tahun ke 2014 mengikut kalendar Georgian.
Aku dah buat list new year resolutions salah satunya nak mengurangkan berat badan.
Itu resolutions tahun tahun tahun sebelumnya yang dicarry forward setiap tahun, masih belum tercapai. d.p.a punya pasal pffttt! (salahkan course lagi kah kah kah)


Ada 10 resolutions realistik yang aku dah catatkan.
Step seterusnya ialah tampal kat cermin supaya aku akan baca resolutions tersebut setiap hari dan setiap kali tengok cermin.
Semoga tercapai!!

Salah 1 azam dah tercapai semalam iaitu potong duit plastik.
No more credit card.
Debit card only.

Who's with me? :D

3 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

hihi i dah almost 5 years kot tak pakai kredit kad. i cannot resist the temptation to buy. kalau pakai debit card pandai plak jimat hahahha

Raidah S said...

go mami go!!!!!

cc said...

cherrie,
setelah hampir seminggu tiada credit card, sy berjaya melakukan menjimatan drastik. mmg betul, reti plak nak berjimat. lol!


raidah,
mariiiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...