20 Mar 2014

Kampachi @ Johor Premium Outlet


Adik aku belanja makan kat Kampachi @ JPO hari tu.
Sempena gaji naik kata dia.
Seronok aihhhh makan free :D

:: Orang dok kata anak aku muka Korea, muka Jepun. Takda langsung muka Melayu. Nasiblah ::

Masa pergi tu pun boleh tahan ramai orang.
So agak lambat jugaklah order we all sampai.
Kitorang order 2 set sushi, 1 meal set (untuk husband aku sebab dia mana reti makan sushi kahkah)


Lain betul rasa sushi mahal ni.
Sedapppppp sangat!
Tapi price memang gila babs la mahal (untuk aku).
Kalau nak pergi 3-4 bulan sekali tu OK la kot.
Tiap-tiap bulan kaluu, rabak poket woo.

Macam unagi plus tuna belly sushi ke apa ntah namanya dalam gambar tu, 1 set (8 ketul) rm58.
Tapi serius sedappppp gilosss *telan ailio sambil menaip*


Untuk penggemar sushi, silalah try.
Best!
Time bayar, pejam mata.
HAHA

2 comments:

MissNick said...

sedap di tekak dan tak sedap di poket hehe...tapi sekali sekala ok la kan...tekak pun nak juga merasa makanan2 sedap ni...

cc said...

missnick,
tula, sekali sekala bolehlah reward diri sendiri kat kampachi. nasib baik la tak blm pregnant, kalau tidak jenuh nak ke situuu aje sebab mengidam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...