24 Mar 2014

Party Planner


Minggu ni minggu busy.
Siang malam bekerja dan dikerjakan
Siang busy dengan kerja office.
Malam, finalize benda-benda dan perkara-perkara yang perlu aku buat untuk birthday party anak teruna dan anak dara weekend ni.
Jemputan ahli keluarga dan member terdekat je.
Small scale punya birthday party.

Preparation pun semua buat sendiri je.
Hence the tak semenggah invitation card.
Buat tema Pocoyo sebab Aiden suka sangat tengok Pocoyo.
Lagi 1 fav show dia Hi-5.
Kalau bagi tengok 2 cerita ni, melangut la dia depan tv tak berkutik.

Dulu wedding, sendiri jadi wedding planner. SELF PROCLAIMED.
This time, berangan nak jadi party planner pulak.
Wish me luck!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...