19 Jun 2014

Aktiviti Aidenoshi setelah dapat kaki

Last week balik kampung aku. Nenek dah rindu dengan Aiden, lama sangat tak balik kata dia. Padahal kalau ikut perkiraan aku, takde la lama mana pun hehe. Sejak dapat kaki almost sebulan yang lepas, inilah kali pertama balik rumah nenek. Memang penat nak kejar dia keliling rumah. Sejak pandai berjalan, dah memang tak reti nak duduk diam.










Ramai dok tegur nappy dia kembung bila aku upload pics ni kat FB. Ketahuilah bahawasanya ni baru tukar nappy. Baru lepas mandi. Aku pakaikan nappy size XL, tu pasal nampak besar kot T___T.

Aiden ni banyak memanjang daripada melebar. Baju size 6-12 bulan masih banyak yang boleh dipakai. Cumanya, senteng jela hehehe. Berat semasa (almost nak 16 months) 10.4kg. Kalau bawak naik rumah kat tingkat 3 tu, terasa perit pinggang kalau dukung dia. 

Aku ni sebenarnya dah malas nak update blog. Banyak je benda yang boleh ditulis tapi malas kaedahnya. Live update selalunya buat kat instagram. Silalah follow kalau sudi @cikchelsea. Tapi update banyak pasal si Jepun ni jela, mak takda modal lain :P


2 comments:

hani noordin said...

mak dia boleh citer psl Chelsea ;-) KTBFFH

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...