6 Aug 2014

Hashtag #AkuYangRambutPanjangKauYangPanasKenapa

Few days nak raya hari tu baru aku potong rambut Aiden.
Itu pun plan asalnya nak trim je. Nak biarkan yang belakang panjang hihuuu.
Tapi memandangkan orang asyik tersalah ingatkan anak aku gegirl, maka sempena raya ni kita potonglah rambut dia kasik pendek.
Takpe, nanti boleh bela kasik panjang balik.
Takyah nak drama sangat.

Bingit dengar orang sekeliling suruh potong rambut Aiden.
Dia yang rambut panjang, kau yang rimas KENAPA?
(Ayat macam hashtag Wak Doyok!)
Rambut anak teruna aku ni halus tapi tebal.
Kalau rambut kasar-kasar macam bapak dia memang takde la aku nak bela sampai panjang.


Gambar-gambar kat atas tu before aku potong rambut depan. 
Trim sikit kasik tak masuk mata.
Masa rambut Aiden panjang tu laki aku cakap macam Yakuza Jepun.



Atas ni pulak gambar lepas dah potong rambut.
Komen orang sekeliling (yang terdekat) "Haaa barulah nampak boboi"
Choyyy sangat!
Anak mak memang muka jambu, acanerrrrr?

1 comment:

Laila Sani said...

comey sungguh baby kamuuuu....:)

lame tak blogwalking...
lame juge tak hapdate blog... ohohohoho....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...