4 Aug 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!! (walaupun raya dah seminggu)

Ke lautttttan dalam sungguhlah mood nak menulis blog.
Time busy tu ampunlah jugak, ada alasan tak sempat.
Time free, penyakit malas pulak singgah.
Sudahnya memang terbiar tak terbelalah blog ni.
(Kadang aku fikir elok tutup aje)

Sempena mood yang tak berapa ada dan sempena raya ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua pengunjung blog.
Yerrr aku sedar ayat karangan aku ni ada kalanya puaka (S)niyang rapik
boleh tahan.Mesti ada tersinggung perasaan orang lain tanpa sedar.



Sekianlah update yang kesian,
Tuan blog kedaung

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...