5 Feb 2015

Member. Kawan. Teman. Sahabat.

Semua membawa maksud yang sama kalau dibaca sekali lalu. Tapi percayalah, kalau didalami maksudnya, pengertiannya tak sama. Itu kot akulah, orang lain cheq tak tau.

:: Tweet ni keluar kat news feed FB aku, iols dah lama delete account twitter ::




Ada kawan ramai pun tak guna kalau jenis yang macam Ustaz Haron Din sebut tu. Lebih baik ada 3-4 orang kawan je, tapi semua jenis susah senang sama-sama. Quality over quantity orang Jowo kata.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...