4 Mar 2015

Magnum® Cafe

Joining the hype #taknakkalah :P

:: Magnum® Cafe, IOI City Putrajaya ::

I went to Magnum Cafe, IOI City Mall Putrajaya last Monday. Seronok eh pergi mall during working day, orang dalam mall boleh dibilang dengan jari :D

:: Chocolate coating process ::

Beratur sekejap, then bayar RM9 kat kaunter. Sambil beratur tu sambil-sambil fikir nak topping apa kat atas aiskrim Magnum aku. Pilih dulu nak aiskrim apa, vanilla atau coklat. Coating pula ada 3 pilihan; dark chocolate, milk chocolate and white chocolate. Aku penggemar dark choc yang tegar, haruslah pilih dark choc sebagai topping.

:: Tabur toppings ::

Toppings yang aku pilih pistachio, hazelnut dan rose petals. Aneh sungguh perasaan memakan kelopak mawar.

:: Atas member punya, bawah aku punya ::

Kami berdua sepakat mengatakan bahawa cafe ini sememangnya overrated. Hewhew. Sama je rasa macam makan Magnum macam yang beli dalam peti sejuk beku tu. Cuma yang ni special sebab boleh pilih toppings.

I'll stick to peti sejuk one lah. RM9 boleh dapat 3 batang (tambah duit skettt lagi) :D



#PengaruhMediaSosial

OK dah boleh slash out this cafe from my 'bucket' list. Next please!


(all photos taken using iPhone 5)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...