9 Mar 2015

Persamaan aku dengan Yana Samsudin

Jurunikah kami adalah orang yang sama :P

Glams Imam yang nikahkan we all sekarang ni. Hari tu dia tunjuk kat FB banyak betul friend request sejak hari dia nikahkan Yana & Fadzil tu. 





Imam Shamsul ni memang sporting habis. Dia tahu macam mana nak kurangkan nervous pengantin lelaki. Ajak gurau senda. Kau tengoklah pic nikah kitorang tu, entah apa benda yang diborakkan sampai husband aku tersengih camtu -___-"


:: Ewah kau bang, galak sangat ketawanya nasib baik sekali lafaz je! ::


Persamaan ke-2: Masa form 6 Yana senior aku kat sekolah.

Persamaan ke-3: Kami pernah menaiki kenderaan bersama-sama ke sekolah memandu dan berkongsi driving instructor yang sama. Fakta tak berguna. HA HA.


Minggu depan cuti sekolah, mesti banyak kenduri kahwin kan. Cuti sekolah = musim orang kahwin. Untuk yang bakal berkahwin, selamat melangkah ke alam rumah tangga!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...