23 Jul 2015

Blog's readers

Aku jarang check akaun Nuffang, sebab bukannya ada passive income pun hasil daripada iklan. Bukan blog glamour pun dek non. Blog ni tak semenggah! Tapi once in a while kalau aku check key words yang datang tu, mostly carian tentang preparations aku untuk wedding dulu.

Hakak dah jadi mak-mak sekarang uols, update pun jarang. Kalau ada update pun pasal life sekarang, pasal anak ataupun random thoughts yang tak pasal-pasal. Dah takde rasanya update terbaru tentang DIY wedding, apa yang nak dikongsi? Trend terbaru untuk wedding pun dah lost apa ke benda.



Kalau dulu, iya. Sentiasa mengikuti perkembangan dunia bride-to-be kat luar sana. Anyways, I hope my older posts pasal wedding preparations tu masih berguna untuk dijadikan panduan kepada bride-to-be. Gunapakailah mana yang boleh. Adjust mana yang tak boleh. Nak jadikan pelamin (layak dipanggil pelamin ke?) aku tu sebagai inspirasi, silakan. Idea projek-projek DIY nak dipakai, silakan.

Selamat maju jaya dalam merancang hari perkahwinan. Kena sentiasa ingat, hari perkahwinan bukan penamatnya, tapi permulaan :)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...