5 Nov 2015

Cakap memang senang

Cakap memang lagi senang daripada nak buat kan?
Ada orang, pandai cakap pasal bagi duit bulanan kat emak ayah.
I mean, pandai nak mengata kat orang.
Alih-alih, diri sendiri tak buat.
Kejadah?

Itu yang orang kata menyibuk jaga tepi kain orang.
Kain sendiri belum tentu elok tertutup.
Kesianlah kat orang macam ni.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...